Uutiset

Pelastuslaitoksella tehtävää eri puolin Pirkanmaata

Pelastuslaitoksella tehtävää eri puolin Pirkanmaata

Pelastuslaitoksella oli tehtävää eilen Nokialla Kyynikadulla.  Palokunta kävi savutuulettamassa kerrostalon rappukäytävän, kun yhden huoneiston ulko- ja väliovien välissä oli palanut paperia. Asukas oli havainnut tilanteen kotiin mennessään ja saanut palonalun tukahdutettua. Palo ei levinnyt huoneistoon, mutta savua ehti päästä porrashuoneeseen ja hieman asuntoon. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua.

Yksi henkilö menehtyi eilisessä henkilöauton ja rekan kolarissa Ikaalisissa. Kuolonkolari sattui lähellä Satakunnan rajaa. Poliisi kaipaa mahdollisia silminnäkijähavaintoja tapahtumasta.

Akaassakin sattui illalla liikenneonnettomuus. Rahkasuontiellä henkilöauto oli ajanut ulos tieltä. Pelastuslaitos leikkasi auton katon, jotta potilas saatiin turvallisesti siirrettyä autosta ensihoitoon. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita henkilöitä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>