Uutiset

Sinilevähavainnot runsastuivat edelleen

Sinilevähavainnot runsastuivat edelleen

Kuva: Nina Ylitalo[/caption]

Pirkanmaan järvien sinilevähavainnot ovat edelleen runsastuneet säiden pysyessä lämpiminä ja sateettomina. Erittäin runsaasti sinilevää on havaittu Nokian Tottijärvellä sekä runsaasti sinilevää Vesilahden kirkonkylän rannassa, Kangasalan Kirkkojärvellä ja Pyhäjärven Nokian Lehtiniemessä.

Vähäisiä sinilevähavaintoja on tehty useissa paikoin Pyhäjärveä: Lempäälän Mäyriänrannalla Nokian Halkoniemen uimarannalla, Pirkkalan Kranstolpan uimarannalla, Nokian Maatialanlahdella ja Tampereen Pyynkin uimarannalla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>