Uutiset

Vesilahden koululaiset pyöräilevät muita harvemmin, kunta haluaa kehittää pyöräilykuntan

Vesilahden koululaiset pyöräilevät muita harvemmin, kunta haluaa kehittää pyöräilykuntan

Vesilahden kunta laatii kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmaa. Sen tavoitteena on edistää kuntalaisten hyvinvointia ja korostaa kävelyn ja pyöräilyn terveysvaikutuksia. Huomiota kiinnitetään myös koulumatkojen terveellisyyteen ja turvallisuuteen.

Vesilahtelaiset koululaiset kävelevät tai pyöräilevät koulumatkansa harvemmin kuin muut Tampereen kaupunkiseudun lapset. Tämä johtuu osittain siitä, että kunnassa on pitkät etäisyydet kotien ja koulujen välillä.Kehittämisohjelmasta järjestetään yleisötilaisuus tiistaina 12. syyskuuta Vesilahden koulukeskuksessa.

Tapahtumassa pääsee koeajamaan sähköpyörää ja taittopyörää, ja siellä jaetaan seudun pyöräilykarttoja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>