Uutiset

Tampereen Sähköverkko Oy nostaa sähkön siirtohintoja

Tampereen Sähköverkko Oy nostaa sähkön siirtohintoja

Tampereen Sähköverkko Oy nostaa sähkön siirtohintoja jakelualueellaan lokakuun alusta alkaen. Hinnankorotuksen vaikutus asiakkaan verolliseen siirtolaskun loppusummaan on keskimäärin noin 6 prosenttia verkkopalvelutuotteesta ja kulutuksen määrästä riippuen. Verottomiin siirtohintoihin korotus on keskimäärin noin 9 prosenttia.

Kerrostaloasiakkaalle (vuosikulutus 2000 kWh) vaikutus on keskimäärin noin yhden euron kuukaudessa.

Rivi- tai omakotitalossa asuvalle asiakkaalle (vuosikulutus 5 000 kWh) vaikutus on keskimäärin noin 1,6 euroa kuukaudessa.

Sähkölämmitteisessä omakotitalossa asuvalle asiakkaalle (vuosikulutus 18 000 kWh) vaikutus on keskimäärin noin 4,3 euroa kuukaudessa.

Tampereen Sähköverkon mukaan hinnankorotuksen taustalla ovat sähkönsiirron toimitusvarmuuden parantamiseksi ja ylläpitämiseksi tehtävät toimenpiteet sekä kantaverkkoyhtiö Fingridin kantaverkkomaksujen nousu. Nyt toteutettavan hinnankorotuksen jälkeen verottomat siirtohinnat ovat keskimäärin samalla tasolla kuin ennen 2010-luvun alussa tehtyä 15 % hinnanalennusta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>