Uutiset

Viron suurlähettiläs lahjoitti vironkielisiä muumikirjoja Muumimuseon lukukirjastoon Suomen ja Viron 100-vuotisjuhlien kunniaksi

Viron suurlähettiläs lahjoitti vironkielisiä muumikirjoja Muumimuseon lukukirjastoon Suomen ja Viron 100-vuotisjuhlien kunniaksi

Kuva: Anna-Kaisa Noki. Kuvassa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Viron Suurlähetystön kulttuurineuvos Anu Kippasto, Viron Suomen suurlähettiläs Margus Laidre, Muumimuseon johtaja Taina Myllyharju ja Muumimuseon museolehtori Minna Honkasalo.[/caption]

Viron suurlähettiläs Margus Laidre vieraili tiistaina 29.8. Tampere-talossa ja tutustui samalla kesäkuussa taloon avattuun Muumimuseoon. Lisäksi suurlähettiläs lahjoitti vironkielisiä muumikirjoja Muumimuseon lukukirjastoon.

Vierailun yhteydessä käsiteltiin myös Suomen ja Viron 100-vuotisjuhlallisuuksia ja maiden välistä kulttuurivaihtoa. Viron kansallisbaletin Coppelia-baletti Tampere-talossa marraskuussa 2017 on Viro 100 -juhlavuoden suurin kulttuurivierailu Suomessa.

Tilaisuudessa oman tervehdyksensä esittivät myös Tampereen kaupunkia edustanut kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari, Tampereen taidemuseon ja Muumimuseon johtaja Taina Myllyharju sekä Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>