Uutiset

Viron suurlähettiläs lahjoitti vironkielisiä muumikirjoja Muumimuseon lukukirjastoon Suomen ja Viron 100-vuotisjuhlien kunniaksi

Viron suurlähettiläs lahjoitti vironkielisiä muumikirjoja Muumimuseon lukukirjastoon Suomen ja Viron 100-vuotisjuhlien kunniaksi

Kuva: Anna-Kaisa Noki. Kuvassa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Viron Suurlähetystön kulttuurineuvos Anu Kippasto, Viron Suomen suurlähettiläs Margus Laidre, Muumimuseon johtaja Taina Myllyharju ja Muumimuseon museolehtori Minna Honkasalo.

Viron suurlähettiläs Margus Laidre vieraili tiistaina 29.8. Tampere-talossa ja tutustui samalla kesäkuussa taloon avattuun Muumimuseoon. Lisäksi suurlähettiläs lahjoitti vironkielisiä muumikirjoja Muumimuseon lukukirjastoon.

Vierailun yhteydessä käsiteltiin myös Suomen ja Viron 100-vuotisjuhlallisuuksia ja maiden välistä kulttuurivaihtoa. Viron kansallisbaletin Coppelia-baletti Tampere-talossa marraskuussa 2017 on Viro 100 -juhlavuoden suurin kulttuurivierailu Suomessa.

Tilaisuudessa oman tervehdyksensä esittivät myös Tampereen kaupunkia edustanut kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari, Tampereen taidemuseon ja Muumimuseon johtaja Taina Myllyharju sekä Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>