Uutiset

Kokin risteyssillalla uusia liikennejärjestelyjä ja kulkureittejä

Kokin risteyssillalla uusia liikennejärjestelyjä ja kulkureittejä

Tampereella Hervannan valtaväylän ylittävälle, Nekalantien ja Sotilaankadun yhdistävälle Kokin risteyssillalle tulee uusia liikennemuutoksia ensi viikolla (vko 36). Työt muuttuvat sillan eteläreunalle ja töiden aikana sillan toinen ajokaista on edelleen suljettuna. Autoliikennettä sillalla ohjataan vuorotellen kumpaankin suuntaan liikennevalojen avulla. Liikennejärjestelyt sillalla kestävät vielä noin kuukauden.

Jalankulun ja pyöräilyn reitit kiertävät uuden työvaiheen aikana sillan pohjoispuolelta. Jalankulun ja pyöräilyn ylityspaikat Kokin sillalla ovat nykyiset, ja suojateille on saarekkeisiin asennettu betoniporsaita turvaamaan ylitystä. Suojateille tehdään lisäksi koroketöyssyt sillan puoleisille reunoille. Liikennejärjestelyjen muuttuessa suojateille tulee myös opastajia turvaamaan koululaisten tienylitystä muutamaksi päiväksi. Opastajat tunnistaa oranssista turvaliivistä.

Kokin siltaa muokataan siten, että raitiovaunu mahtuu kulkemaan sillan alta. Samalla sillan rakenteita uusitaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>