Uutiset

Kolmostiellä Hämeenkyrössä kuolonkolari

Kolmostiellä Hämeenkyrössä kuolonkolari

Hämeenkyrössä on tänään noin klo 11.50 aikaan sattunut kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus, jossa on kuollut yksi henkilö.

Tapahtumapaikka on Valtakadun ja Vaasantien risteyksessä. Alustavan selvityksen perusteella Valtakatua pitkin ajanut mieshenkilö oli pysähtynyt edellä mainittuun risteykseen tarkoituksenaan jatkaa ilmeisesti risteyksen yli Vesajärventielle. Mieshenkilö oli pysähtymisen jälkeen lähtenyt ylittämään kolmostietä, jolloin Tampereen suunnasta tullut henkilöauto oli törmännyt miehen kuljettamaan autoon.

Tietä ylittäneen auton mieskuljettaja menehtyi tapahtumapaikalla. Tampereen suunnasta tulleessa autossa olleet kolme henkilöä kuljetettiin tarkastukseen Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Loukkaantuneiden vammoista ei ole tällä hetkellä tietoa.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja tiedottaa seuraavan kerran huomenna sunnuntaina.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>