Uutiset

Kuolonkolari Ikaalisissa

Kuolonkolari Ikaalisissa

Ikaalisissa tapahtui eilen perjantaina kuolonkolari. Onnettomuus sattui Ikaalisissa kolmostien ja Raivalantien risteyksessä iltapäivällä. Onnettomuus tapahtui, kun naishenkilö oli kääntymässä kolmostietä vasemmalle ja samanaikaisesti pakettiauto oli törmännyt henkilöauton perään.  Törmäyksen voimasta henkilöauto pyörähti vastaantulevien kaistalle henkilöauton keula tulosuuntaan.

Saman aikaisesti vastakkaisella kaistalla pohjoisen suunnasta tullut puoliperävaunullinen rekka oli törmännyt henkilöauton perään. Henkilöautoa kuljettanut, paikkakuntalainen noin 20 –vuotias nainen menehtyi kolarissa. Pelastus- ja raivaustöiden vuoksi onnettomuuspaikalla oli käytössä vain yksi kaista iltaseitsämään saakka.

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>