Uutiset

Kuolonkolari Ikaalisissa

today2.9.2017

share close

Ikaalisissa tapahtui eilen perjantaina kuolonkolari. Onnettomuus sattui Ikaalisissa kolmostien ja Raivalantien risteyksessä iltapäivällä. Onnettomuus tapahtui, kun naishenkilö oli kääntymässä kolmostietä vasemmalle ja samanaikaisesti pakettiauto oli törmännyt henkilöauton perään.  Törmäyksen voimasta henkilöauto pyörähti vastaantulevien kaistalle henkilöauton keula tulosuuntaan.

Saman aikaisesti vastakkaisella kaistalla pohjoisen suunnasta tullut puoliperävaunullinen rekka oli törmännyt henkilöauton perään. Henkilöautoa kuljettanut, paikkakuntalainen noin 20 –vuotias nainen menehtyi kolarissa. Pelastus- ja raivaustöiden vuoksi onnettomuuspaikalla oli käytössä vain yksi kaista iltaseitsämään saakka.

 

 

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%