Uutiset

Vesihuollon häiriötilanteet kartalle

today6.9.2017

share close

Tampereen Vesi on ottanut käyttöön karttapohjaisen verkkopalvelun joka kertoo, millä alueilla on vedenjakelua haittaavia häiriöitä ja kuinka kauan niiden odotetaan kestävän. Palvelu löytyy Tampereen Veden sivuilta osoitteesta www.tampereenvesi.fi/hairiokartta.

Uudesta palvelusta löytyy käyttöönottovaiheessa tietoja suunnitelluista vedenjakelukatkoksista, tiedossa olevista häiriöistä veden laadussa ja ennakoivista kunnossapitotöistä, jotka voivat vaikuttaa vedenjakeluun ja haitata liikennettä. Palvelua kehitetään asiakkailta saadun palautteen perusteella.

Alueet, joissa on suunniteltuja vedenjakelukatkoksia tai veden laatuhäiriöitä on merkitty karttaan omilla väreillään ja liikennemerkkejä muistuttavilla symboleillaan. Myös työmaille, vedenjakelusäiliöille ja suunnitelluille huoltotöille on kartassa omat symbolinsa.

Karttapalvelu ei korvaa vanhoja tiedotuskanavia, vaan se tulee niiden rinnalle täydentämään asiakasviestintää. Esimerkiksi vikailmoitusnumero ja nauhoitetut häiriötiedotteet palvelevat jatkossakin ympäri vuorokauden numerossa 0800 90 172.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%