Uutiset

Vesihuollon häiriötilanteet kartalle

Vesihuollon häiriötilanteet kartalle

Tampereen Vesi on ottanut käyttöön karttapohjaisen verkkopalvelun joka kertoo, millä alueilla on vedenjakelua haittaavia häiriöitä ja kuinka kauan niiden odotetaan kestävän. Palvelu löytyy Tampereen Veden sivuilta osoitteesta www.tampereenvesi.fi/hairiokartta.

Uudesta palvelusta löytyy käyttöönottovaiheessa tietoja suunnitelluista vedenjakelukatkoksista, tiedossa olevista häiriöistä veden laadussa ja ennakoivista kunnossapitotöistä, jotka voivat vaikuttaa vedenjakeluun ja haitata liikennettä. Palvelua kehitetään asiakkailta saadun palautteen perusteella.

Alueet, joissa on suunniteltuja vedenjakelukatkoksia tai veden laatuhäiriöitä on merkitty karttaan omilla väreillään ja liikennemerkkejä muistuttavilla symboleillaan. Myös työmaille, vedenjakelusäiliöille ja suunnitelluille huoltotöille on kartassa omat symbolinsa.

Karttapalvelu ei korvaa vanhoja tiedotuskanavia, vaan se tulee niiden rinnalle täydentämään asiakasviestintää. Esimerkiksi vikailmoitusnumero ja nauhoitetut häiriötiedotteet palvelevat jatkossakin ympäri vuorokauden numerossa 0800 90 172.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>