Tähtikaaren taa

Tähtikaaren taa 6.9.: Simo Frangén

today7.9.2017

share close

Sukella Tähtikaaren taa yhdessä Sanin kanssa! Tähtikaaren taa on Aikakoneen Sanin juontama ysärimusiikkiohjelma, jossa kuullaan 90-luvun pop- ja diskomusiikin helmiä. Sani kutsuu joka viikko studioon mielenkiintoisen artistivieraan, jonka kanssa tarinoidaan musiikin lomassa ja vastaillaan myös kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin.

6.9. ohjelmassa vieraili Simo Frangén:

Tähtikaaren taa 1 – alkujuonto
Tähtikaaren taa 2 – millainen oli nuori Simo
Tähtikaaren taa 3 – Alivaltiosihteerin alku
Tähtikaaren taa 4 – lehtimiesura ja Alivaltiosihteerin keikat
Tähtikaaren taa 5 – Tana! Hitit ihanat! -levystä
Tähtikaaren taa 6- levystä ja palindromien lähteistä
Tähtikaaren taa 7- levystä ja tämän hetken kuulumisista

 

Kirjoittaja:

Rate it

Katso myös nämä

Tähtikaaren taa

Tähtikaaren taa 13.9.: Essi Huuhka

Sukella Tähtikaaren taa yhdessä Sanin kanssa! Tähtikaaren taa on Aikakoneen Sanin juontama ysärimusiikkiohjelma, jossa kuullaan 90-luvun pop- ja diskomusiikin helmiä. Sani kutsuu joka viikko studioon mielenkiintoisen artistivieraan, jonka kanssa tarinoidaan musiikin lomassa ja vastaillaan myös kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin. 13.9. ohjelmassa vieraili historiantutkija Essi Huuhka, joka on kirjoittanut kulttuurin- ja sukupuolentutkija Aino Tormulaisen kanssa […]

today14.9.2017

Tähtikaaren taa

Tähtikaaren taa 30.8.: Jonna Geagea

Sukella Tähtikaaren taa yhdessä Sanin kanssa! Tähtikaaren taa on Aikakoneen Sanin juontama ysärimusiikkiohjelma, jossa kuullaan 90-luvun pop- ja diskomusiikin helmiä. Sani kutsuu joka viikko studioon mielenkiintoisen artistivieraan, jonka kanssa tarinoidaan musiikin lomassa ja vastaillaan myös kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin. 30.8. ohjelmassa vieraili Päivi Lepistö: Tähtikaaren taa 1 - alkujuonto Tähtikaaren taa 2 […]

today30.8.2017


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%