Uutiset

Lielahden henkirikos: Poliisi julkaisi epäillyn kuvan

Lielahden henkirikos: Poliisi julkaisi epäillyn kuvan

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut tiiviisti eilen sunnuntaina Tampereella tietoon tulleen henkirikoksen tutkintaa. Poliisin mukaan esitutkinnassa on tullut esiin sellaisia seikkoja, joiden perusteella poliisi epäilee kuvassa olevalla miehellä olevan osuutta tekoon.

Poliisi sai eilen sunnuntaina hälytyksen Tampereen Lielahdessa sijaitsevaan omakotitaloon, josta oli löytynyt kuollut nainen. Poliisin tutkimuksissa ilmeni kyseessä olevan henkirikos. Vuonna 1972 syntynyt uhri oli kyseisen talon asukas.

Esitutkinta jatkuu edelleen sekä kuulustelujen, teknisen tutkinnan että epäillyn etsinnän osalta. Poikkeuksellisesti poliisi julkaisee epäillyn kuvan hänen tavoittamisekseen. Poliisi kaipaa myös tietoja eilen etsintäkuulutetusta MB 180B farmari henkilöautosta CHS-413.

Tiedot voi toimittaa lähimmälle poliisille tai numeroon 0295445890 tai sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>