Uutiset

Olemattomia äitiyspakkauksia, puhelimia, tietokoneita – pariskunnan epäillään tehtailleen nettipetoksia

Olemattomia äitiyspakkauksia, puhelimia, tietokoneita – pariskunnan epäillään tehtailleen nettipetoksia

Hämeen poliisi tutkii nettipetosten sarjaa, jossa pariskunnan epäillään syyllistyneen yli 45 rikokseen. Kaksikon epäillään kaupitelleen internetin myyntifoorumeilla puhelimia, äitiyspakkauksia ja tietokoneita, joita ei ole toimitettu maksaneille ostajille.

Poliisin mukaan uusia rikosilmoituksia petossarjasta tulee lähes päivittäin. Poliisi esitti perjantaina Kanta-Hämeen käräjäoikeudelle epäiltyjen vangitsemista rikoskierteen katkaisemiseksi, mutta käräjäoikeuden mukaan vangitsemiselle ei ollut perusteita.

Toinen epäillyistä oli matkustuskiellossa, mikä ei poliisin mukaan estänyt uusia rikoksia. Pariskunta on kotoisin Hämeenlinnan seudulta. Epäiltyjen rikosten asianomistajia on ympäri maata.

STT

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>