Teivossa hevostellaan 110-vuotiaan suomenhevosemme kunniaksi

Teivossa hevostellaan 110-vuotiaan suomenhevosemme kunniaksi lauantaina 16.9. klo 11:00 alkaen.

Ohjelmassa esitellään suomenhevonen monen eri lajin kautta. Lapsille kepparikisat, talutusratsastusta sekä harjaus -ja ponien rapsuttelupiste. Vauhtia luvassa on vikellysnäytöksessä, estekisan kaksintaistelussa ja poniagilityssa. Perinteitä edustavat Niinisalon varuskunnan perinnevaljakko ja Hämeen Eskadroona. Taitoa ja voimaa sekä hevosmiestaitoa nähdään työhevosten vetokilpailussa. Lisäksi ohjelmassa on mm. kouluratsastusnäytöksiä, valjakkotarkkuusajoa sekä kengitysnäytös.

Tapahtumasta lisää kertoo Teivon Ravikeskuksen toimitusjohtaja Päivi Lehtonen:

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>