Uutiset

Tyrvään Pappilan avajaiset Aleksis Kiven päivänä

Tyrvään Pappilan avajaiset Aleksis Kiven päivänä

Uudestisyntyneen Tyrvään Pappilan avajaisia vietetään Aleksis Kiven päivänä 10.10 klo 18-20. Pappilan pihapiirissä Sastamalassa. Ohjelmassa on mm. musiikkia, näytelmällinen esitys, kuva- ja valoesitys sekä tuliryhmä Flamman esitys ja pientä tarjoilua. Tilaisuus päättyy ilotulitukseen. Ohjelman jälkeen on mahdollisuus tutustua Pappilan entisöityihin sisätiloihin. Tilasuuteen on vapaa pääsy.

Avajaisten jälkeen Pappilassa järjestetään 11.-17.10. Sastamalan oppaiden johdolla avoimia yleisökierroksia, joihin voi ilmoittautua Pappilan verkkosivujen kautta.

Pappilan tarina kulkee 1800-luvun lopun puupappilasta vuonna 1922 valmistuneeksi kansallisromanttiseksi kivipappilaksi, joka alennustilansa jälkeen on huolella entisöity tapahtumatalo Tyrvään Pappilaksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>