Uutiset

Pasi Kaukoranta Kankaanpään Mailan urheilutoimenjohtajaksi

Pasi Kaukoranta Kankaanpään Mailan urheilutoimenjohtajaksi

Kaudesta 2016 lähtien KaMan superpesisjoukkueen henkisenä valmentaja toiminut Pasi Kaukoranta aloittaa seuran urheilutoimenjohtajana.

Urheilutoimenjohtajan tehtävässään Kaukorannan vastuulla on erityisesti kehittää KaMan toimintaa ammattimaisemmaksi ja urheilullisemmaksi. Hän on samalla myös seuran edustusjoukkueen valmennuksen ja pelaajien esimies. Merkittävässä osassa Kaukorannan työssä tulee olemaan junioreiden pelaajapolun rakentaminen. Lisäksi hänen vastuulle kuuluu myös jatkossakin superpesisjoukkueen henkinen valmennus. Siviilikoulutukseltaan Kaukoranta on kasvatustieteiden maisteri.

Pitkän ja menestyksekkään uran jääkiekkovalmentajana tehnyt Kaukoranta oli mukana Porin Ässien kausien 2012- 2013 mestaruusjoukkueen sekä 2005-2006 hopeajoukkueen valmennustiimeissä. Ässien nuorten liigajoukkueen hän valmensi hopealle kaudella 2013-2014. Lisäksi hän on toiminut valmennustehtävissä jääkiekossa muun muassa JYP:n, TPS:n ja HIFK:n organisaatioissa.

Kauden 2018 joukkueestaan KaMa tiedottaa ensiviikolla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>