Uutiset

Onkiniemen tehtaalle väliaikainen ratkaisu

Onkiniemen tehtaalle väliaikainen ratkaisu

Tampereella puhuttaneen Onkiniemen tehtaan tilanteeseen on saatu väliaikainen ratkaisu. Tilakeskuksen johtokunta on päättänyt että, että Onkiniemen tehdaskiinteistössä toteutetaan korjaustöitä väliaikaisen käytön mahdollistamiseksi. Tiloissa toimii paljon mm. taiteen ja käsityöalojen pienyrittäjiä.

Vuokralaisten tilat uhkasivat lähteä, kun tiloista tehtiin asbestilöydöksiä.

Korjaustyöt toteutetaan tänä syksynä. Hankkeen investointikustannukset ovat enintään 430 000 euroa. Kiinteistöstä on korjauksen jälkeen vuokrattavissa noin 4500 neliötä. Nykyisten vuokralaisten vuokria ei koroteta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>