Uutiset

AL: Classicin toiminnanjohtaja haluaa salibandyyn enemmän ammattimaisuutta

today16.9.2017

share close

Salibandyjoukkue Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola haluaa salibandyyn enemmän ammattimaista otetta. Peltola kertoo Aamulehdelle, että tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että pöytäkirjassa olisi 12 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia, kuten World Gamesissa.

Peltolan mukaan nykyään salibandyjoukkueet lähtevät otteluihin yleensä kolmella täydellä kentällisellä. Peltolan ehdottamalla muutoksella salibandyn pelaajamäärä pääsisi lähemmäs koripallo- ja lentopallojoukkueen pelaajamäärää. Joukkueen rakentaminen olisi taloudellisesti helpompaa ja pelaajat pystyisivät olemaan ammattimaisempia. Peltola näkee myös, että seuroihin pitää tulla enemmän työntekijöitä ja taloudellisten resurssien kasvettava. Hänen mukaansa sitä kautta kaikki muu toiminta ammattimaistuu.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%