Uutiset

AL: Classicin toiminnanjohtaja haluaa salibandyyn enemmän ammattimaisuutta

AL: Classicin toiminnanjohtaja haluaa salibandyyn enemmän ammattimaisuutta

Salibandyjoukkue Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola haluaa salibandyyn enemmän ammattimaista otetta. Peltola kertoo Aamulehdelle, että tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että pöytäkirjassa olisi 12 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia, kuten World Gamesissa.

Peltolan mukaan nykyään salibandyjoukkueet lähtevät otteluihin yleensä kolmella täydellä kentällisellä. Peltolan ehdottamalla muutoksella salibandyn pelaajamäärä pääsisi lähemmäs koripallo- ja lentopallojoukkueen pelaajamäärää. Joukkueen rakentaminen olisi taloudellisesti helpompaa ja pelaajat pystyisivät olemaan ammattimaisempia. Peltola näkee myös, että seuroihin pitää tulla enemmän työntekijöitä ja taloudellisten resurssien kasvettava. Hänen mukaansa sitä kautta kaikki muu toiminta ammattimaistuu.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>