Uutiset

Kangasala hakee kustannus-säästöjä Kuntien Tieraan sijoittamalla

Kangasala hakee kustannus-säästöjä Kuntien Tieraan sijoittamalla

Kangasalan kunta aikoo hakea kustannus-säästöjä valtakunnallisen kuntatoimijoiden yhteistyöverkoston kautta. Kangasala on sijoittanut Kuntien Tiera nimiseen osakeyhtiöön, jossa omistajina on 260 kuntaa, kuntayhtymää ja yhtiöitä.

Yhtiö pyrkii yhtenäistämään ja kehittämään kuntakentän prosesseja, tietojärjestelmiä ja toimintatapoja. Tämän lisäksi yhtiö pyrkii hillitsemään kuntatoimijoiden kustannusten nousua. Yhtiön avulla muun muassa Kangasalan tietokone- ja puhelinhankintojen kilpailutus hoituu jatkossa maksutta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>