Uutiset

Poliisilla kiireinen viikonloppu Pirkanmaalla

today18.9.2017

share close

Viikonloppuun mahtui poliisilla paljon tehtävää. Myöhään lauantaina Tampereen Keskustorilla, 19-vuotias nainen joutui pahoinpidellyksi. Asialla oli naisen kertoman mukaan naisporukka, joka oli ottanut naista hiuksista kiinni ja tämän jälkeen lyönyt nyrkillä kasvoihin. Poliisi ei tavoittanut naisia.

Aiemmin viikonloppuna naisporukat taistelivat tesomalaisen pubin edessä. Selvitysten mukaan yksi naisista oli kaadettu maahan, jonka jälkeen häntä oli lyöty ja potkittu. Pahoinpidelty nainen oli tämän jälkeen uhannut muita puukolla. Tapahtumia tutkitaan laittomana uhkauksena ja pahoinpitelynä.

Ravintolaillan jälkimainingeissa riitaa syntyi myös Ylöjärvellä, Parkanossa ja Sastamalassa.

Nokialla rattijuoppoa pysäyttämään mennyt poliisipartio joutui ampumisen kohteeksi.  Henkilöauto, josta laukaukset tulivat, pakeni Nokialta poliisia Sastamalaan ja Huittisiin. Poliisia kohti ammuttiin useita kertoja takaa-ajon aikana ja avuksi pyydettiin puolustusvoimien panssariajoneuvo. Poliisia ampuneeksi epäilty henkilö on saatu kiinni Huittisissa. Poliisi joutui käyttämään tilanteessa ampuma-asetta. Epäilty haavoittui ja hänet vietiin sairaanhoitoon. Myös autoa kuljettanut henkilö on otettu kiinni.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%