Uutiset

Tietöistä muutoksia Tampereella

Tietöistä muutoksia Tampereella

Tampereella Teiskontieltä Kekkosentielle johtavat rampit ovat suljettuina parina yönä tällä viikolla Kekkosentien raitiotiesillan valutelineiden purkutöiden vuoksi. Töitä tehdään tästä päivästä alkaen, mutta pääosa töistä tehdään öisin iltakymmenen ja aamuviiden välillä huomisesta alkaen.

Teiskontieltä idästä Kekkosentielle Hervannan suuntaan laskeva ramppi on töiden vuoksi suljettu tiistain ja keskiviikon välisen yön ja Teiskontieltä Kekkosentielle lännen suuntaan johtava ramppi on suljettu keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Myös alueen jalankulkuun ja pyöräilyyn tulee muutoksia.

Töistä voi aiheutua melua lähialueille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>