Uutiset

Akaan aseellisesta ryöstöstä kiinniotettu 1960- ja 1990 -luvulla syntyneet mieshenkilöt

Akaan aseellisesta ryöstöstä kiinniotettu 1960- ja 1990 -luvulla syntyneet mieshenkilöt

Sisä-Suomen poliisi tutkii torstaina Akaassa tapahtunut aseellista ryöstöä muun muassa törkeänä ryöstönä, törkeän ryöstön yrityksenä, rattijuopumuksena ja törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi sai ensimmäisen ilmoitauksen Lempäälästä klo 14.46, jossa Siwa yritettiin ryöstää. Aseistaunut tekijä oli poistunut paikalta saamatta mitään mukaansa.

Poliisipartioiden selvitellessä rikosta tuli uusia ilmoituksia hätäkeskukseen puoli tuntia myöhemmin Akaan Toijalasta, jossa R-kioski oli ryöstetty aseella uhaten ja tekijä oli poistunut lähistöllä odottaneeseen henkilöautoon. Paikalle suunnanneet poliisipartiot saivat Valkeakosken Sääksmäen kohdalla näköhavainnon pakoautoon, mustaan henkilöautoon.

Pakoauton kuskin havaittua poliisit, autoilija oli lähtenyt poliiseja pakoon. Takaa-ajo jatkui tämän jälkeen noin puolen tunnin ajan Sääksmäeltä Valkeakosken suuntaan. Lopulta autoilija hylkäsi auton Valkeakosken Pajatielle.

Poliisi otti rikoksiin epäilyt mieshenkilöt myöhemmin kiinni lähistöltä, Valkeakosken Suvitiellä sijaitsevasta asunnosta. Koska havaintojen mukaan tekijä oli aseistaunut, poliisi varautui vaarallisen henkilön kiinniottoon usean partion voimin. Kiinniotto sujui rauhallisesti.

Operaatioon osallistui sekä Sisä-Suomen poliisin, että Hämeen poliisin yksiköitä.

Polisi kertoo, että rikoksesta epäiltyinä on otettu kiinni 1960-luvulla ja 1990 -luvulla syntyneet mieshenkilöt.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>