Uutiset

Tamro helpottaa lääkkeiden jakeluhäiriöitä

Tamro helpottaa lääkkeiden jakeluhäiriöitä

Tamro on ottanut uusia Orionin lääkkeitä jakeluun lääkkeiden viime viikkoina käynnissä olleiden jakeluvaikeuksien vuoksi. Tamron tilapäisessä jakelussa olevien kriittisten Orionin tuotteiden valikoima laajenee 22 uudella valmisteella, ja kattaa tämän jälkeen yhteensä 66 tuotetta.

Tamro tiedotti aiemmin syyskuussa käynnistävänsä kapasiteettinsa rajoissa väliaikaisesti Orionin 44 tuotteen jakelun apteekeille ja sairaaloihin. Jakelu käynnistetiin Orionin aloitteesta. Tilapäisellä järjestelyllä pyritään parantamaan lääkkeiden saatavuutta ja lääketurvallisuutta apteekkeja ja sairaaloita koskettavassa poikkeuksellisen haastavassa tilanteessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>