Uutiset

Alihankintamessut käyntiin, ruuhkia luvassa tällä viikolla

today26.9.2017

share close

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen läheisyydessä autoilevia varoitetaan poikkeuksellisen vilkkaasta liikenteestä torstaihin saakka. Kansainvälinen teollisuuden suurtapahtuma Alihankinta ruuhkauttaa Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä messupäivinä etenkin aamuin ja iltapäivisin.

Alueen asukkaita ja messuosallistujia kehotetaan varaamaan tavallista enemmän aikaa matkantekoon. Ruuhkia pyritään vähentämään maksuttomilla etäpysäköintimahdollisuuksilla Ideaparkissa ja Ikeassa sekä P-Linnakalliossa. Etäpysäköintialueilta on maksuton bussikuljetus Messu- ja Urheilukeskukselle, myös Tampereen rautatieasemalta pääsee ilmaiskyydillä paikan päälle

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%