Uutiset

Alihankintamessut käyntiin, ruuhkia luvassa tällä viikolla

Alihankintamessut käyntiin, ruuhkia luvassa tällä viikolla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen läheisyydessä autoilevia varoitetaan poikkeuksellisen vilkkaasta liikenteestä torstaihin saakka. Kansainvälinen teollisuuden suurtapahtuma Alihankinta ruuhkauttaa Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä messupäivinä etenkin aamuin ja iltapäivisin.

Alueen asukkaita ja messuosallistujia kehotetaan varaamaan tavallista enemmän aikaa matkantekoon. Ruuhkia pyritään vähentämään maksuttomilla etäpysäköintimahdollisuuksilla Ideaparkissa ja Ikeassa sekä P-Linnakalliossa. Etäpysäköintialueilta on maksuton bussikuljetus Messu- ja Urheilukeskukselle, myös Tampereen rautatieasemalta pääsee ilmaiskyydillä paikan päälle

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>