Uutiset

Tampereen Joulutori hakee esiintyjiä

Tampereen Joulutori hakee esiintyjiä

Tampereen Joulutorille nousee jälleen ohjelmalava, johon etsitään nyt joulun tunnelmaan sopivaa ohjelmaa: tiernapoikia, harrastekuoroja, näytelmäharrastajia, laulajia ja yksittäisiä esiintyviä taiteilijoita ikään katsomatta. Etsinnässä ovat myös esiintyjät, jotka voisivat tuoda tunnelmaa esiintymislavan ulkopuolelle, vaikkapa suihkulähteen ympärille tai mökkikylän raitille.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään täyttämään ilmoittautumislomake osoitteessa www.tampereenjoulutori.fi/topnavi/esiintyjaksi tai ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ohjelmajoulutori(at)gmail.com .

Joulun tunnelma löytyy jälleen Tampereen Keskustorilta 2.–22.12.2017. Kymmenettä juhlavuottaan viettävä tapahtuma esittelee kattavan ja laadukkaan käsityövalikoiman Pirkanmaalta, muualta Suomesta sekä Saksan ystävyyskaupungeista.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>