Uutiset

Tampereen Joulutori hakee esiintyjiä

today26.9.2017

share close

Tampereen Joulutorille nousee jälleen ohjelmalava, johon etsitään nyt joulun tunnelmaan sopivaa ohjelmaa: tiernapoikia, harrastekuoroja, näytelmäharrastajia, laulajia ja yksittäisiä esiintyviä taiteilijoita ikään katsomatta. Etsinnässä ovat myös esiintyjät, jotka voisivat tuoda tunnelmaa esiintymislavan ulkopuolelle, vaikkapa suihkulähteen ympärille tai mökkikylän raitille.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään täyttämään ilmoittautumislomake osoitteessa www.tampereenjoulutori.fi/topnavi/esiintyjaksi tai ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ohjelmajoulutori(at)gmail.com .

Joulun tunnelma löytyy jälleen Tampereen Keskustorilta 2.–22.12.2017. Kymmenettä juhlavuottaan viettävä tapahtuma esittelee kattavan ja laadukkaan käsityövalikoiman Pirkanmaalta, muualta Suomesta sekä Saksan ystävyyskaupungeista.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%