Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta

Poliisi pyytää havaintoja 81-vuotiaasta parkanolaisesta miehestä, joka poistui Parkanon terveyskeskuksen vieressä sijatsevasta Väistön ryhmäkodista eilen puolen yön aikaan. Miehestä on tehty viimeksi havainto tänä aamuna Parkanontien R-Kioskilla.

Kadonnut henkilö on 181 cm pitkä ja vankkarakenteinen. Hänellä on lyhyet, vaaleat hiukset, päälaki on lähes kalju. Päällään kadonneella on todennäköisesti tummat suorat housut ja vaalea vetoketjullinen pusakka, jonka alla vaalea paita.

Havainnot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>