Uutiset

Pirkanmaan Jätehuollon ekopisteet uudistuvat

Pirkanmaan Jätehuollon ekopisteet uudistuvat

Syksyn aikana Tampereella ja lähikunnissa uudistetaan Pirkanmaan Jätehuollon 39 ekopistettä. Pisteisiin voi tuoda kodin lajiteltuja hyötyjätteitä: lasi- ja kartonkipakkauksia, metallia ja paperia.

Ekopisteille tulee uudet keräysastiat, joihin saadaan mahtumaan aikaisempaa suurempi jätemäärä kerralla. Kartonkipakkauksille ja paperille on omat astiat, lasi ja metalli lajitellaan omille puolille sisältä jaettuun astiaan. Säiliö-mallisessa keräysastiassa on kuvalliset opasteet jätteiden lajittelun avuksi.

– Uudistettujen pisteiden toivotaan kannustavan lajitteluun ja lähiympäristön siisteyteen. Huonekalut, sähkölaitteet ja muut isot romut kuuluvat jäteasemille tai jätteenkäsittelykeskuksiin, kertoo Pirkanmaan Jätehuollon aluepäällikkö Tero Haapala.

Pirkanmaan Jätehuollon ekopisteet sijaitsevat lähellä asuinalueita ja pisteet löytyvät karttapalvelusta www.kierrätys.info 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>