Uutiset

Poliisi kaipaa havaintoja punaisesta traktorista ja kahdesta pojasta Kankaanpäässä

Poliisi kaipaa havaintoja punaisesta traktorista ja kahdesta pojasta Kankaanpäässä

Poliisi etsii silminnäkijöitä läheltä piti -tilanteelle, joka sattui viime perjantaina Kankaanpäässä.

Perjantaina 22.9. noin klo 19.15 aikaan Kankaanpäässä Jämintien ja Keskuskadun risteyksessä suojatiellä kävellyt 9-vuotias tyttö oli jäädä punaisen traktorin alle. Tyttö oli taluttanut polkupyöräänsä suojatien yli Jämintiellä, kun Jämintielle oli kääntynyt punainen traktori, jonka sisällä oli kaksi poikaa. Traktori oli havainnut tytön suojatiellä, mutta ei ollut väistänyt tätä tai pysäyttänyt traktoriaan, vaan kuljettaja oli jatkanut matkaansa. Tytön kertomana törmäys oli ollut todella lähellä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja ja tietoa punaisesta traktorista, jonka perässä oli tapahtumahetkellä ollut henkilöauton peräkärry sekä traktorissa olleista pojista. Kuljettajalla oli mahdollisesti vaaleat hiukset, ei silmälaseja, ei lippistä.

Tiedot voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen kankaanpaa.tutkinta@poliisi.fi tai soittaa numeroon 029 544 9023.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>