Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja asuntomurrosta Tampereella

Poliisi pyytää havaintoja asuntomurrosta Tampereella

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että Tampereen Kissanmaalla Ketunkadulla murtauduttiin omakotitaloon perjantaina 29.9.2017 kello 20.00 - 21.10. Tapahtumapaikalta on nähty poistuvan Ketukatua Ritakadun suuntaan sininen vanhanmallinen henkilöauto. Talosta oli anastettu koruja.

Poliisi pyytää havaintoja alueella em. aikaan liikkuneista autoista ja henkilöistä, jotka mahdollisesti liittyvät tekoon. Vihjeet pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0800-90022.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>