Uutiset

Lempäälä-talon suunnittelu etenee

Lempäälä-talon suunnittelu etenee

Lempäälä-talon suunnittelu etenee.  Lempäälä-talon suunnitteluun kilpailutetaan parhaillaan rakenne- ja talotekniikkasuunnittelijoita sekä akustiikka- ja palosuunnittelijoita. Rakennustöiden on tarkoitus käynnistyä kesällä 2018. Lempäälä-talon käyttöönotto on suunniteltu kesälle 2020.

Lempäälän kuntakeskuksen kehittämishankeen visiona on yhdistää rautatien halkaisema Lempäälän keskusta tiiviiksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Kuntakeskuksen veturina toimii Lempäälä-talo, johon sijoittuvat Lempäälän kunnan uusi pääkirjasto monitoimitiloineen sekä Lempäälän kunnan ja kuntakonsernin yhtiöiden palvelut.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>