Uutiset

Nysse palkitsee palautteen antajia

Nysse palkitsee palautteen antajia

Tampereen seudun joukkoliikenne on alkanut palkita kuukauden parhaan palautteen 20 € Nysse-lahjakortilla. Palkitsemisella halutaan osoittaa, että asiakkaiden ideoilla ja kritiikillä on merkitystä.

Syyskuun parhaana palautteena palkittiin huomautus juhlapyhien liikennöinnin heikosta tiedottamisesta. Palautteen myötä Nyssen nettisivuilla julkaistiin erikoispäivien liikennöinti ensi kesään asti. Erikoispäiviä ovat esim. arki- ja juhlapyhät sekä kesäajan muutokset.

Tampereen seudun joukkoliikenne käsittelee kuukausittain keskimäärin 1200 sähköistä palautetta. Ideat ovat usein käyttökelpoisia tai johtavat toimenpiteisiin, mutta kiitokset palautteen antajalle ovat aiemmin jääneet sanojen tasolle. Uuden palkitsemiskäytännön toivotaan rohkaisevan kertomaan niin yksinkertaisista toiveista kuin innovatiivisemmistakin ideoista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>