Uutiset

Hatanpään sairaala ja TAYS yhdistyvät

Hatanpään sairaala ja TAYS yhdistyvät

Tampereella Hatanpään sairaala ja yliopistollinen sairaala yhdistyvät.  Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Hatanpään sairaala- ja kuntoutuspalvelujen yhdistämisen Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ensi vuoden alusta. Järjestelyt eivät koske Oriveden terveyskeskuksen vuodeosastopalveluja.

Yhdistämisen taustalla on terveydenhuoltolain muutos. Uusi järjestely mahdollistaa leikkaukset Hatanpäällä. Suunnitelmien mukaan työntekijät ja viranhaltijat siirtyvät liikkeenluovutuksessa vanhoina työntekijöinä uuden työnantajan palvelukseen.

Liikkeenluovutus koskee noin 1 100 työntekijää. Suurin osa henkilöstöstä jää Hatanpään toimialueelle. Ketään ei irtisanota.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>