Uutiset

Tampereen jouk­ko­tap­pe­lun syy yhä hämärän peitossa

Tampereen jouk­ko­tap­pe­lun syy yhä hämärän peitossa

Tampereen viimeviikkoisen joukkotappelun syy ei ole valjennut poliisin kuulusteluissa.

- On erilaisia ristiriitaisia tarinoita siitä, miksi paikalle on menty ja mitä siellä oli tarkoitus tehdä. Kukaan ei ole kertonut meille mitään varmaa syytä, kertoo tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen STT:lle.

Tappelu tapahtui Särkänniemen pysäköintialueella keskiviikon ja torstaina välisenä yönä. Poliisin mukaan siihen osallistui kaksi joukkoa, jotka olivat sopineet kohtaamisesta.

Tappelussa käytettiin aseina nyrkkien lisäksi puukkoa, kaasuja, sähkölamauttimia sekä teleskooppipatukoita. Väkivallasta epäillään neljää nuorta miestä ja kolmea nuorta naista. Tutkinnassa on myös muun muassa huumausainerikoksia.

Vangitun 17-vuotiaan kuulusteluja jatketaan

Vakavimmat rikosepäilyt koskevat kahta tapon yritystä. Niistä on vangittu 17-vuotias nuori mies. Häntä epäillään myös törkeästä pahoinpitelystä ja ryöstöstä.

Puukotuksen uhrit ovat syntyneet vuosina 1978 ja 2000. Kinnusen mukaan he ovat päässeet jo sairaalasta.

Kinnusen mukaan 17-vuotiaan epäillään puukottaneen toista heistä kerran jo tiistaina ja uudestaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Kinnusen mukaan ei ole vielä varmaa, oliko tiistainen puukotus syy tapaamiseen parkkipaikalla.

- Tutkintavankeudessa olevan epäillyn kuulemiset ovat edelleen kesken, ja niitä jatketaan tällä viikolla, Kinnunen kertoo.

Muut epäillyt päästettiin viikonlopun kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>