Uutiset

Törkeä varkaus Akaassa - poliisi kaipaa vihjeitä

Törkeä varkaus Akaassa - poliisi kaipaa vihjeitä

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että viime viikonloppuna kahtena peräkkäisenä yönä Akaan Toijalassa on tunkeuduttu Postin suureen varastokiinteistöön ja anastettu huomattava määrä matkapuhelimia. Tekoaika on ollut perjantain 29.9 - lauantain 30.9. välinen yö kello 23.00 - 04.30 ja seuraavana yönä 30.9. - 1.10.2017 kello 21.00 - 4.30 välisinä aikoina.

Kiinteistön hälytyslaitteet on onnistuttu välttämään siten, että teon toteuttamiseen on voitu käyttää pitkä aika. Uusia pakkauksissaan olleita matkapuhelimia oli anastettu yli kaksi tuhatta kappaletta.Anastetun omaisuuden arvo on yli miljoona euroa.

Anastetut puhelimet ovat merkiltään mm. Apple iPhone 7 ja 8, Samsung Galaxy S7 ja S8.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä kyseisiltä öiltä Toijalan Satamatie 37:ssä sijaitsevan Postin varaston alueelta ja ympäristöstä. Poliisia kiinnostaa eritysesti havainnot Satamatien ja Lentiläntien risteyksen läheisyydestä.

Vihjeet voi soittaa poliisin vihjepuhelinnumeroon 029 544 5890 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>