Uutiset

Tampere-talossa järjestetään ensi keväänä Talossa Ismo Alanko -festivaali

today4.10.2017

share close

Kuva: Harri Hinkka[/caption]

Tampere-talo ja Tampere Filharmonia järjestävät 4.-6.5.2018 Talossa Ismo Alanko -festivaalin. Tapahtumassa on luvassa Ismo Alangon konsertit sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonian solistina, yksin sekä yhtyeen kanssa. Lisäksi Tampere-talo tarjoaa läpi viikonlopun ilmaisohjelmaa, jossa kävijöillä on mahdollisuus tutustua Alangon uraan ja syventyä hänen taiteensa erilaisiin puoliin.

Talossa Ismo Alanko alkaa perjantaina 4.5. Tampere Filharmonian ja Alangon yhteiskonsertilla Kullankaivajat. Illan aikana kuullaan muun muassa Jaakko Kuusiston, Timo Hietalan ja Marzi Nymanin tekemiä sinfoniaorkesterisovituksia Ismo Alangon tuotannosta.

Lauantaina 5.5. Ismo Alanko esiintyy Tampere-talon Pienessä salissa yksin. Yksin-keikat ovat Alangolle tällä hetkellä läheisimpiä, sillä hän on kuluvana vuonna kiertänyt kymmeniä paikkakuntia soolona ympäri Suomen.

Festivaalin päätöspäivänä 6.5. Ismo Alanko tarjoilee yhtyeineen koko artistiuransa kattavan hittiputken. Parhaat Palat -konsertissa on luvassa Alangon ensimmäinen yhtye-esiintyminen lähes kahteen vuoteen. Alangon yhtyeessä soittavat Jussi Jaakonaho, Mikko Mäkelä, Niko Votkin, Juho Viljanen ja Joakim Berghäll.

Konserttien ohella Tampere-talossa on läpi viikonlopun tarjolla runsaasti ilmaisohjelmaa Ismo Alangon taiteen ystäville. Luvassa on muun muassa Alangon tuotannosta koostuva näyttely, jonka kuraattorina toimii muusikon pitkäaikainen graafikko ja yhteistyökumppani Kari Lahtinen. Lisäksi palkittu musiikkitoimittaja ja dokumentaristi Pekka Laine järjestää talossa Suuren Ismo-visan. Lisätietoja viikonlopun oheisohjelmasta on luvassa kevään 2018 aikana.

Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 4.10. klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-sivustolla.

Talossa-konserttisarjalle suunnitellaan jo jatkoa ja toimijat pitävät mahdollisena, että Tampere-talossa tullaan näkemään vastaavia auteur-tekijöiden teematapahtumia myös tulevaisuudessa.

 

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%