Uutiset

Ratikkavarikon louhintatyöt alkavat Hervannassa

Ratikkavarikon louhintatyöt alkavat Hervannassa

Tampereen raitiotien varikon louhintatyöt alkavat Hervannassa tänään. Louhintatyöt kestävät ensi vuoden elokuun alkuun. Työmaalla tehdään räjäytyksiä aluksi kolmesta neljään kertaa päivässä. Työn edetessä räjäytysten määrää pyritään vähentämään yhdestä kahteen kertaan päivässä.

Alussa räjäytyksiä pyritään tekemään kaksi aamupäivällä klo 9-10 välillä ja kaksi iltapäivällä klo 14-15 välillä. Työn edetessä räjäytysajat siirtyvät tehtäväksi myöhemmin iltapäivänä, noin klo 16 aikaan. Kauhakorvenkadun, Hervannantien ja Hermiankadun liikenne joudutaan ajoittain pysäyttämään räjäytysten ajaksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>