Uutiset

Torni Tampere ja Ilves puetaan näyttävästi pinkkiin väriin

today6.10.2017

share close

Solo Sokos Hotel Torni Tampere ja Original Sokos Hotel Ilves osallistuvat keskiviikkona 11.10.2017 vietettävään YK:n kansainväliseen tyttöjen päivään valaisemalla julkisivunsa pinkiksi. Tempauksella hotellit osoittavat tukensa tyttöjen aseman parantamiseksi.

Kansainvälisen tyttöjen päivän tarkoituksena on nostaa esiin syrjintää, jota tytöt kohtaavat ikänsä ja sukupuolensa vuoksi. Toisaalta tyttöjen päivää pidetään myös juhlapäivänä, joka huomioi tyttöjen vahvuudet ja mahdollisuudet. YK hyväksyi päivän kalenteriinsa Planin aloitteesta, ja sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Tänä vuonna kampanjoidaan erityisesti tyttöjen ja nuorten naisten oikeuksista päättää omasta elämästään ja osallistua yhteiseen päätöksentekoon. Tapahtumaan osallistuu useita yrityksiä, ja viime vuonna erilaisia yritystempauksia, muun muassa rakennusten julkisivujen valaistuksia, oli ennennäkemätön määrä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%