Uutiset

Torni Tampere ja Ilves puetaan näyttävästi pinkkiin väriin

Torni Tampere ja Ilves puetaan näyttävästi pinkkiin väriin

Solo Sokos Hotel Torni Tampere ja Original Sokos Hotel Ilves osallistuvat keskiviikkona 11.10.2017 vietettävään YK:n kansainväliseen tyttöjen päivään valaisemalla julkisivunsa pinkiksi. Tempauksella hotellit osoittavat tukensa tyttöjen aseman parantamiseksi.

Kansainvälisen tyttöjen päivän tarkoituksena on nostaa esiin syrjintää, jota tytöt kohtaavat ikänsä ja sukupuolensa vuoksi. Toisaalta tyttöjen päivää pidetään myös juhlapäivänä, joka huomioi tyttöjen vahvuudet ja mahdollisuudet. YK hyväksyi päivän kalenteriinsa Planin aloitteesta, ja sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Tänä vuonna kampanjoidaan erityisesti tyttöjen ja nuorten naisten oikeuksista päättää omasta elämästään ja osallistua yhteiseen päätöksentekoon. Tapahtumaan osallistuu useita yrityksiä, ja viime vuonna erilaisia yritystempauksia, muun muassa rakennusten julkisivujen valaistuksia, oli ennennäkemätön määrä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>