Uutiset

Tredealle lisärahaa innovaatioseteleiden jakamiseen

Tredealle lisärahaa innovaatioseteleiden jakamiseen

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy saa lisärahaa innovaatiosetelien jakamiseksi yrityksille. Lisärahaa myönnettiin 240 000 euroa. Nyt myönnetyllä lisärahalla arvotaan kaikkiaan 48 uutta innovaatioseteliä 90 hakukriteerit täyttävien yrityksien kesken.

Setelin avulla yritykset hankkivat liiketoimintansa kehittämiseksi tarvittavia innovaatio-, kasvu- ja kansainvälistymispalveluja toisilta yrityksiltä, korkeakouluilta tai tutkimus- ja kehitysorganisaatioilta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>