Uutiset

Tampereen Torni-hotelli menestyi jälleen arvostetussa kilpailussa

Tampereen Torni-hotelli menestyi jälleen arvostetussa kilpailussa

Kuva: Aki Rask / Akifoto Oy[/caption]

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalle Suomen korkeimmalle hotellille Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle on myönnetty Modern Luxury Hotel of the Year 2017 -palkinto. Se on matkailualan merkittävä ja laaja-alainen osoitus hotellin tasokkuudesta. Hotelli sai tunnustuksen toistamiseen, sillä se voitti Luxury Hotel of the Year -palkinnon myös ensimmäisen toimintavuotensa päätteeksi syksyllä 2015.

The Luxury Travel Guide myöntää palkintoja eri kategorioissa maakohtaisesti, maanosittain ja maailmanlaajuisena. Kategorioita ovat muun muassa perheystävälliset ja modernit hotellit. Kilpailussa hotelleja tarkastellaan esimerkiksi seuraavista näkökulmista: innovatiivisuus ja design, ravintolatarjonta, palvelun laatu, teknologian hyödyntäminen, työntekijöiden työtyytyväisyys sekä kestävä kehitys. Voittajat valitsee raati, joka muodostuu Luxury Travel Guiden asiantuntijoista ja vierailijatuomareista.

Kansainvälistä tunnustusta saavuttanut hotelli viettää 3-vuotissyntymäpäiväänsä tällä viikolla. Solo Sokos Hotel Torni Tampere avattiin 15.10.2014.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>