Uutiset

Tampereen Torni-hotelli menestyi jälleen arvostetussa kilpailussa

today9.10.2017

share close

Kuva: Aki Rask / Akifoto Oy[/caption]

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalle Suomen korkeimmalle hotellille Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle on myönnetty Modern Luxury Hotel of the Year 2017 -palkinto. Se on matkailualan merkittävä ja laaja-alainen osoitus hotellin tasokkuudesta. Hotelli sai tunnustuksen toistamiseen, sillä se voitti Luxury Hotel of the Year -palkinnon myös ensimmäisen toimintavuotensa päätteeksi syksyllä 2015.

The Luxury Travel Guide myöntää palkintoja eri kategorioissa maakohtaisesti, maanosittain ja maailmanlaajuisena. Kategorioita ovat muun muassa perheystävälliset ja modernit hotellit. Kilpailussa hotelleja tarkastellaan esimerkiksi seuraavista näkökulmista: innovatiivisuus ja design, ravintolatarjonta, palvelun laatu, teknologian hyödyntäminen, työntekijöiden työtyytyväisyys sekä kestävä kehitys. Voittajat valitsee raati, joka muodostuu Luxury Travel Guiden asiantuntijoista ja vierailijatuomareista.

Kansainvälistä tunnustusta saavuttanut hotelli viettää 3-vuotissyntymäpäiväänsä tällä viikolla. Solo Sokos Hotel Torni Tampere avattiin 15.10.2014.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%