Uutiset

Kaupungin tulos 6,6 miljoonaa alijäämäinen - sosiaali- ja terveyspalveluilta edellytetään toimenpiteitä

Kaupungin tulos 6,6 miljoonaa alijäämäinen - sosiaali- ja terveyspalveluilta edellytetään toimenpiteitä

Tampereen kaupungin tammi-elokuun tulos oli 6,6 miljoonaa euroa alijäämäinen. Tampereen kaupunginhallituksen saamasta talouskatsauksesta selviää, että ilman satunnaisia eriä tammi-elokuun tulos oli 33,7 miljoonaa euroa alijäämäinen, mikä oli 12,8 milj. euroa viime vuoden vertailujaksoa heikompi.

Kaupunginhallitus hyväksyi katsaukseen ponnen, jonka mukaan sosiaali- ja terveyspalveluilta edellytetään toimenpideohjelmaa siitä, miten talousarviossa pysytään. Koko vuoden tulosennuste päätyy 24,0 miljoonaa euroa alijäämäiseksi, joka on 0,4 miljoonaa euroa vuosisuunnitelmaa heikompi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>