Uutiset

Sastamala kokeilee syyslomaviikolla maksutonta joukkoliikennettä

today10.10.2017

share close

Kuva: Sastamalan kaupunki[/caption]

Ensi viikolla Sastamalan keskusta-alueen paikallisliikenne on kaikille matkustajille ilmaista. Kokeilulla Sastamalan kaupunki haluaa madaltaa asukkaiden kynnystä käyttää linja-autoa ja houkutella paikallisliikenteen kyytiin uusia matkustajia.

Sastamalan paikallisliikenne tarjoaa Varilasta, Roismalasta, Lousajasta ja Kallialasta tavallisena arkipäivänä noin kymmenkunta edestakaista yhteyttä Vammalan keskustaan ja takaisin. Useita yhteyksiä on myös Vammalan rautatieasemalle, Tyrväänkylään ja Kaukolaan. Päälinja Varila–Lousaja kulkee muun muassa Citymarketin ja Hopun yritysalueen kautta. Lauantaisin ajetaan pari edestakaista vuoroa kaikkiin suuntiin.

Sastamalan paikallisliikenteen aikataulut ja reittikartat löytää esimerkiksi Sastamalan kaupungin nettisivuilta osoitteesta sastamala.fi/joukkoliikenne. Paikallisliikennettä ajaa Linja-autoliikenne Antti Lauhamo.

Ilmaiskokeilu ei koske palveluliikennettä eli asiointikyytejä kyliltä keskustaan tai muita Sastamalassa kulkevia linja-autovuoroja.

Sastamalan kaupunki laatii parhaillaan selvitystä koulukuljetusten ja kaupungin sisäisen bussiliikenteen nykytilasta ja parantamisesta. Kuntalaiset pääsevät osallistumaan selvitystyöhön ja kertomaan omat mielipiteensä joukkoliikenteen toimivuudesta ja tarpeista vastaamalla nettipohjaiseen joukkoliikennekyselyyn. Sastamalan kaupungin joukkoliikenneselvitys valmistuu loppuvuoden aikana ja kuntalaisten näkemykset otetaan huomioon toimenpide-ehdotuksia laadittaessa. Kysely löytyy Sastamalan kaupungin nettisivuilta Ajankohtaista-kohdasta. Kyselyyn voi vastata 5.11.2017 asti.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%