Uutiset

Uusi siirtokoulu vuokrataan Viialaan

Uusi siirtokoulu vuokrataan Viialaan

Akaan kaupunginhallitus on päättänyt vuokrata suorahankintaa käyttäen siirtokoulun oireilevien lasten käyttöön Viialaan. Vuokra-aika koululle on 36 kuukautta ja toimittaja Parmaco. Koulu tulee olemaan uusi ja käsittää kuusi luokkatilaa ja opettajanhuoneen.

Lisäksi Akaan kaupunginhallitus on päättänyt pyytää selvitystä Akaan kaupungin teknisen johtajan Antti Kemin mahdollisista laiminlyönneistä virkatehtävissä. Kaupunginhallitus päättää saadun selvityksen jälkeen asian jatkotoimenpiteistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>