Uutiset

Tampereen raitiotievaunujen toimitussopimus allekirjoitetaan maanantaina

Tampereen raitiotievaunujen toimitussopimus allekirjoitetaan maanantaina

Tampereen kaupunki ja Transtech Oy allekirjoittavat raitiotievaunujen toimitussopimuksen maanantaina Raatihuoneella. Sopimuksen allekirjoittavat pormestari Lauri Lyly (sd), konsernijohtaja Juha Yli-Rajala ja Skoda/Transtechin hallituksen puheenjohtaja Zdenêk Majer sekä Transtechin toimitusjohtaja Lasse Orre.

Markkinaoikeus hylkäsi viime perjantaina valituksen, joka koski Transtechin valintaa Tampereen ratikkavaunujen toimittajaksi. Kalustokilpailutuksen hävinnyt Stadler Rail Valencia S.A.U. Espanjalainen vaunuvalmistaja teki valituksen sillä perusteella, ettei tarjoajia kohdeltu tasapuolisesti.

Päätöksessään markkinaoikeus velvoitti Stadler Rail Valencian maksamaan Tampereen kaupungin sekä Transtechin oikeudenkäyntikulut, jotka ovat yhteensä noin 38 000 euroa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>