Uutiset

Tampereen seurakunnat kiinnostuneita ostamaan Diabeteskeskuksen Aitolahdessa

Tampereen seurakunnat kiinnostuneita ostamaan Diabeteskeskuksen Aitolahdessa

Kuva: Suomen Diabetesliitto[/caption]

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto käsittelee tänään torstaina kokouksessaan Diabeteskeskuksen ostamista Tampereen Aitolahdesta.

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä on tehnyt hyväksytyn ostotarjouksen Suomen Diabetesliiton omistamasta Diabeteskeskuksesta. Tarjouksen mukainen kauppahinta on 2,5 miljoonaa euroa.

Kaupan toteutuessa kiinteistön hallinta ja omistus siirtyy seurakunnille alustavan suunnitelman mukaan 1.3.2018.

Seurakuntayhtymän mukaan kurssikeskus muodostaisi Pättinniemen ja Luhtaanrannan leirikeskusten kanssa hienon kokonaisuuden seurakuntien leiri- ja kurssitoiminnan turvaamiseen ja kehittämiseen. Leiritoiminnan kehittäminen on yksi syksyllä 2016 hyväksytyn seurakuntien kiinteistöstrategian ydinasioita, johon tarjottu kokonaisuus sopii. Mahdollinen hankinta vauhdittaa strategian toteuttamista.

Diabetesliiton toiminta ja kurssit jatkuvat normaalisti, mutta osittain toisissa tiloissa. Diabetesliiton toimisto siirtyy Tampereen keskustaan. Diabetesliiton kursseja voidaan suunnitelman mukaan järjestää 1.6.2018 asti Aitolahdessa ja mahdollisesti senkin jälkeen, silloin kun seurakunta ei tarvitse tiloja omaan käyttöönsä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>