Uutiset

Tamperelaiselle HappyOrNot-yritykselle 13,5 miljoonan euron rahoitus

today12.10.2017

share close

Tamperelainen HappyOrNot –yritys on saanut tällä viikolla 13,5 miljoonan euron sijoituksen kahdelta kansainväliseltä pääomasijoittajalta.

Rahoituksen pääsijoittajana on Northzone pääomasijoitusyhtiö, jonka konttorit sijaitsevat Tukholmassa, Lontoossa sekä New Yorkissa. Toisena rahoittajana on mukana australialainen pääomasijoitusyhtiö AirTree. Northzonen sijoittaja Marta Sjögren ja AirTreen osakas John Henderson liittyvät osaksi HappyOrNotin hallitusta.

Tähän mennessä HappyOrNot on toiminut ilman ulkopuolista rahoitusta. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella ja Amerikan tytäryhtiön toimipiste Floridassa. HappyOrNotin huomiota herättäviä hymiölaitteita on otettu kansainvälisesti käyttöön jo 117 eri maassa mm. lentokentillä, palvelupisteissä ja kaupoissa.

HappyOrNotin palvelu tarjoaa selkeää ja älykästä palautedataa asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyystasosta. Tähän mennessä palvelu on raportoinut jo yli puoli miljardia hymiöpalautetta. Yrityksen asiakasmäärä on kasvanut jo 4000:een eri asiakasyritykseen tai –organisaatioon, ja sillä on yli 100n yrityksen kansainvälinen jälleenmyyjäverkosto.

Uusi investointi tullaan käyttämään yrityksen kansainvälisen aseman vahvistamiseen ja laajentamiseen, erityisesti Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Saksassa. Myös Australian ja Aasian markkinoihin, joilla AirTree on kokenut toimija, panostetaan.

Lisäksi HappyOrNot kaavailee suuntaavansa saatua rahoitusta tuotekehityksen, markkinoinnin sekä myyntitiimien henkilöstömäärän kasvattamiseen. Tämänhetkisen 65 työntekijän määrä pyritään nostamaan 200n henkilöön seuraavien 2–3 vuoden aikana.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%