Uutiset

Tamperelaiselle HappyOrNot-yritykselle 13,5 miljoonan euron rahoitus

Tamperelaiselle HappyOrNot-yritykselle 13,5 miljoonan euron rahoitus

Tamperelainen HappyOrNot –yritys on saanut tällä viikolla 13,5 miljoonan euron sijoituksen kahdelta kansainväliseltä pääomasijoittajalta.

Rahoituksen pääsijoittajana on Northzone pääomasijoitusyhtiö, jonka konttorit sijaitsevat Tukholmassa, Lontoossa sekä New Yorkissa. Toisena rahoittajana on mukana australialainen pääomasijoitusyhtiö AirTree. Northzonen sijoittaja Marta Sjögren ja AirTreen osakas John Henderson liittyvät osaksi HappyOrNotin hallitusta.

Tähän mennessä HappyOrNot on toiminut ilman ulkopuolista rahoitusta. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella ja Amerikan tytäryhtiön toimipiste Floridassa. HappyOrNotin huomiota herättäviä hymiölaitteita on otettu kansainvälisesti käyttöön jo 117 eri maassa mm. lentokentillä, palvelupisteissä ja kaupoissa.

HappyOrNotin palvelu tarjoaa selkeää ja älykästä palautedataa asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyystasosta. Tähän mennessä palvelu on raportoinut jo yli puoli miljardia hymiöpalautetta. Yrityksen asiakasmäärä on kasvanut jo 4000:een eri asiakasyritykseen tai –organisaatioon, ja sillä on yli 100n yrityksen kansainvälinen jälleenmyyjäverkosto.

Uusi investointi tullaan käyttämään yrityksen kansainvälisen aseman vahvistamiseen ja laajentamiseen, erityisesti Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Saksassa. Myös Australian ja Aasian markkinoihin, joilla AirTree on kokenut toimija, panostetaan.

Lisäksi HappyOrNot kaavailee suuntaavansa saatua rahoitusta tuotekehityksen, markkinoinnin sekä myyntitiimien henkilöstömäärän kasvattamiseen. Tämänhetkisen 65 työntekijän määrä pyritään nostamaan 200n henkilöön seuraavien 2–3 vuoden aikana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>