Uutiset

Yksi kuoli Kangasalla sattuneessa kolarissa

Yksi kuoli Kangasalla sattuneessa kolarissa

Vakava rekan ja henkilöauton kolari sattui tänään perjantaina aamupäivällä valtatie 12:lla Kangasalan ja Pälkäneen rajan tuntumassa.

Henkilöauto oli ajautunut tuntemattomasta syystä suoralla tieosuudella vastaantulevan täysperävaunullisen kuorma-auton keulaan. Törmäyksessä henkilöauto syttyi palamaan ja se romuttui pahoin. Henkilöauton mieskuljettaja menehtyi välittömästi törmäyksessä. Autossa ei ollut muita matkustajia.

Tapatumapaikka on Kangasalan puolella noin 500 metriä ennen Pälkäneen rajaa.  Valtatie 12 suljettiin liikenteeltä ja kiertotie järjestettiin Varalantien kautta Lahden suunnasta tulleille ja Vehoniementien kautta Kangasalan suunnasta tuleville. Tie on edelleen poikki.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>