Uutiset

Rantatunneli suljetaan kahtena yönä

Rantatunneli suljetaan kahtena yönä

Tampereen Rantatunnelissa tehdään tällä viikolla testauksia, minkä vuoksi tunneliputket suljetaan kahtena peräkkäisenä yönä. Itään johtava A-tunneli on suljettu liikenteeltä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. B-tunnelin vuoro on keskiviikon ja torstaina välisenä yönä.

Tunneli suljetaan teknisten järjestelmien säätöjen testaamiseksi. Tunneliputkissa oleva kameroihin perustuva häiriönhavaintojärjestelmä tunnistaa liikennevirrassa tapahtuvat häiriöt, kuten ajoneuvon pysähtymisen, erityisen hiljaa kulkevan ajoneuvon tai tunneliin pudonneet isot esineet. Järjestelmän toimintavarmuuden parantamiseksi on tehty säätöjä, joiden toimivuutta nyt testataan.

Testausta ei voida tehdä yleisen liikenteen ollessa tunnelissa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>