Uutiset

Sastamalan Citymarket ehdolla Vuoden Leipäkaupaksi

Sastamalan Citymarket ehdolla Vuoden Leipäkaupaksi

Kuva: K-Citymarket Sastamala[/caption]

Suomen Leipuriliitto ry on julkaisut tänään Vuoden Leipäkauppa-kilpailun alueelliset ehdokkaat kansainvälisen Maailman Leipäpäivän kunniaksi. Leipuriliiton alueyhdistykset valitsivat hypermarkettien ja tavaratalojen sarjaan kolmetoista kauppaa. Ehdokkaiden joukossa on Sastamalan K-Citymarket.

Vuoden Leipäkauppa-kilpailu järjestetään nyt 22. kerran. Vuoden Leipäkaupan valintaan voi tänä vuonna vaikuttaa myös kuluttajat sekä ehdolle asetetut myymälät itse.  Kuluttajat voivat osallistua Vuoden Leipäkaupan valintaan äänestämällä omaa suosikkiaan ehdokaskaupoista osoitteessa https://www.facebook.com/VuodenLeipakauppa. Äänestysaika on 17.-30.10.2017.

Voittaja palkitaan ensi helmikuussa Vuoden Leipäkauppa 2018 -tittelillä. Tunnustus myönnetään päivittäistavarakaupalle, joka on esimerkillisesti paneutunut ja panostanut leipomotuotteiden kauppaan ja huomioinut monipuolisesti kuluttajien toiveet ja tarpeet. VuodenLeipäkauppa -tunnustuksella palkitaan sekä kauppa että sen leipäosaston henkilökunta suomalaisen leipäkulttuurin ja leivän arvostuksen hyväksi tehdystä työstä.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>