Uutiset

Sastamalan Citymarket ehdolla Vuoden Leipäkaupaksi

today16.10.2017

share close

Kuva: K-Citymarket Sastamala[/caption]

Suomen Leipuriliitto ry on julkaisut tänään Vuoden Leipäkauppa-kilpailun alueelliset ehdokkaat kansainvälisen Maailman Leipäpäivän kunniaksi. Leipuriliiton alueyhdistykset valitsivat hypermarkettien ja tavaratalojen sarjaan kolmetoista kauppaa. Ehdokkaiden joukossa on Sastamalan K-Citymarket.

Vuoden Leipäkauppa-kilpailu järjestetään nyt 22. kerran. Vuoden Leipäkaupan valintaan voi tänä vuonna vaikuttaa myös kuluttajat sekä ehdolle asetetut myymälät itse.  Kuluttajat voivat osallistua Vuoden Leipäkaupan valintaan äänestämällä omaa suosikkiaan ehdokaskaupoista osoitteessa https://www.facebook.com/VuodenLeipakauppa. Äänestysaika on 17.-30.10.2017.

Voittaja palkitaan ensi helmikuussa Vuoden Leipäkauppa 2018 -tittelillä. Tunnustus myönnetään päivittäistavarakaupalle, joka on esimerkillisesti paneutunut ja panostanut leipomotuotteiden kauppaan ja huomioinut monipuolisesti kuluttajien toiveet ja tarpeet. VuodenLeipäkauppa -tunnustuksella palkitaan sekä kauppa että sen leipäosaston henkilökunta suomalaisen leipäkulttuurin ja leivän arvostuksen hyväksi tehdystä työstä.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%