Uutiset

Pyynikin kesäteatterissa ensi kesänä Ehtoolehdon sankarit -dekkarikomedia

Pyynikin kesäteatterissa ensi kesänä Ehtoolehdon sankarit -dekkarikomedia

Kuva: Pyynikin kesäteatteri[/caption]

Pyynikin kesäteatterissa nähdään kesällä 2018 Minna Lindgrenin humoristiseen Ehtoolehto-dekkarisarjaan perustuva näytelmä Ehtoolehdon sankarit. Dekkarikomedia kertoo viisaista vanhuksista hölmössä maailmassa.

Lindgrenin Ehtoolehto-tarina dramatisoidaan nyt ensimmäistä kertaa näyttämölle. Teoksen ohjaa Tommi Auvinen, joka vastaa myös dramatisoinnista yhdessä Seija Holman kanssa.

Ehtoolehdon sankarit -komediassa nähdään nimekäs näyttelijäkaarti. Mukana ovat taiteilijana ja kouluttajanakin menestynyt Tuija Piepponen, joka nähtiin Pyynikin kesäteatterissa viimeksi 90-luvun alun Kilpakosijat-näytelmässä. Hilpeä höpöttäjä Eija Vilpas ja komedienne Mari Turunen puolestaan viihdyttivät Pyynikillä vuonna 2015 kantaesityksensä saaneessa Avioliittosimulaattorissa.

Ensimmäistä kertaa kesän Pyynikin kesäteatterin pyörivän katsomon äärellä pääsee kokemaan Jussi-palkittu näyttelijä Pirkko Hämäläinen. Esitykseen on kiinnitetty myös viime kesänäkin Pyynikillä hurmannut Puntti Valtonen sekä muun muassa maalaiskomedioiden kanttori Piiparisen roolistaan muistettu Tom Lindholm.

Kesän 2018 lipunmyynti käynnistyi tänään 17.10.2017.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>