Uutiset

Työryhmä selvittää Ruotulan golf-kentän siirtämistä pois asumisen alta

today17.10.2017

share close

Kuva: Tammer-Golf ry[/caption]

Tampereen pormestari Lauri Lyly on nimennyt työryhmän tekemään esiselvitystä asuntojen rakentamisen mahdollistamisesta Ruotulan alueelle ja golf-kentän siirtämisestä.

Työryhmän nimeäminen on osa kaupunginvaltuustossa 15.5.2017 hyväksytyn kantakaupungin yleiskaavan yhteydessä hyväksytyn toivomusponnen toteutusta. Toivomusponnessa esitettiin, että Ruotulan golf-kentän maa-alueen jatkosuunnittelun lähtökohtana on kaavoittaa alue asumiskäyttöön huomioon ottaen Kaupin luontoarvot ja golf-kentän siirtäminen pois asumisen alta.

Tampereen kaupunki tavoittelee Ruotulan alueelle  yli 10 000 asukkaan taajamaa.

Pormestariohjelman mukaisesti tämän valtuustokauden aikana käynnistetään suunnittelu raitiotien jatkamisesta. Yhtenä kolmesta raitiotien jatkosuunnittelun vaihtoehdoista on linja Ruotulan alueen kautta Koilliskeskukseen.

Työryhmän asettaminen on sovittu yhdessä Pirkkalan pormestarin Marko Jarvan kanssa. Työryhmä koostuu Tampereen, Pirkkalan ja golf-harrastajien edustajista.

Kaupungin mukaan Ruotulan golf-kentän sijainnille voitaisiin etsiä vaihtoehtoa Ruotulan alueella tai siirtää se Pirkkalaan. Pirkkalan Vähä-Vaitissa golf-kenttä sijaitsee lentomelualueella. Alustavien arvioiden mukaan nykyisen kentän viereen olisi sijoitettavissa toinen 18-reikäinen golf-kenttä. Lisäksi olisi mahdollisuus yhdeksään lisäväylään par kolmekenttineen.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%