Uutiset

Hervannan valtaväylän ylittävä Laulunsilta käyttöön

Hervannan valtaväylän ylittävä Laulunsilta käyttöön

Tampereella Hervannan valtaväylän ylittävä pyöräily- ja jalankulkutie Laulunsilta saadaan jälleen käyttöön tämän viikon lopulla. Silta suljettiin kesän alussa raitiotien rakentamistöiden vuoksi. Sillan käyttöönottoa juhlistetaan perjantaina 20.10.2017 klo 12 Tampereen Teekkarikuoron lauluyhtyeen kajauttaessa sillalla aiheeseen sopivan kappaleen. Paikalla on jaossa myös ratikka-aiheisia ilmapalloja ja heijastimia.

Laulunsillan toista päätä on muokattu siten, että raitiovaunu mahtuu kulkemaan sillan alta. Lisäksi sillan rakenteita on vahvistettu tukimuureilla.

Laulunsilta sijaitsee Turtolan ja Muotialan alueella ja se on alueen keskeinen jalankulku-ja pyöräilyväylä. Toinen merkittävä Hervannan valtaväylän ylittävä silta on Nekalantien ja Sotilaankadun yhdistävä Kokin risteyssilta, jossa on myös tehty raitiotietöitä. Myös Kokin sillan liikennejärjestelyt päättyvät lähiaikoina, ja sekin saadaan jälleen normaalikäyttöön.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>